[ Belly boat horgász szék (gumicsónak ) ]

Belly Boat horgász szék

 

A BELLY BOAT, szabadmagyar fordításban angolról: has-csónak.Hotgász szék

Nagy öröme a legyezőhorgásznak, hogy a vízben állva olyan helyeket is játszva horgászhat meg, amelyeket a partról lehetetlen. Gondolok itt arra, hogy helyenként a parti növényzet szinte áthatolhatatlan függönyként védi a vizet, vagy próbáljunk csak meg a part felől egy víz felé tornyosodó fa alatt várakozó halak elé betenni bármit is. A parti peckásoknak, hacsak nincsenek felfegyverkezve láncfűrésszel, muszáj továbbállniuk. Pedig az ilyen helyek szép halakat, és festői környezetet rejthetnek.

A dolog akkor válik csak savanyúvá egy kicsit, mármint a vízben gázoló legyesember számára, mikor a vízmélység hirtelen megnő, és nem tudunk továbblépni, pedig láthatóan most kezdődne csak az "igazi" vadvizi játék.

Tehát: ott ahol a pergető a parti környezet miatt, a legyező meg a vízmélység miatt kell feladja, ott kezdődik a BELLY BOAT-os játszma.

Az ötlet nem új, a nagyvilágban széles választékban kapható gyári építésű bellyk egész hadával találkozhatunk, 60-300 dollár között. Lényegében egy felfújható gumifotel, egy vágás-, és szúrásbiztos textil bevonattal, különféle fakkokkal, zsebekkel. Ebbe ülünk bele, és lebegünk a vizen. Állóvízen, és lassabb folyóvízen teljesen biztonságos. A csónakkal szembeni előnyei: egyszerű hordozhatóság, tárolás, mobilitás. Hátránya, és hogy evezők híján ("A modell") a haladás nehézkesebb, több fizikai munkát jelent a lábnak. Ehhez jó segítség a békatalp. A "B modell" evezővel szerencsére gyárilag el van látva.

Belly Boat horgász úszószék
Belly Boot Horgász úszószék "A" modell

Beszállás, indulás és horgásszon olyan helyeken amelyek a partról elérhetetlenek!

A "Belly Boot" sokoldalú, strapabíró és könnyű szállítani. Kompletten levehető evezővel (B modell), nyakpárnával, süllyesztett szelepekel, különböző tartógyürűkkel, oldaltáskákkal és félrehajtható rakodófelülettel a kényelmes beszállás érdekében.
A szett tartalmazza a lábpumpát a javítószettet és a hordozótáskát.
Súlya evezők nélkül: 7,6 kg.

Modell "A" zöld színű, evezők nélkül

 

 

Belly Boot Horgász úszószék "B" modellHotgász szék

 


A szett tartalmazza a lábpumpát a javítószettet és a hordozótáskát.
Súlya evezők nélkül: 7,6 kg.

Modell "B" zöld/narancs színű, evezőkkel

 

 

Belly Boat árai


Hajósbolt: 8315 Gyenesdiás Kereskedők útja 4-6 Liget Pláza Ship Shop! E-mail: info[kukac]hajo-felszereles.hu Tel: 70/329-4990

Frissítve: 2008.07.27

 
 

 

 
 

 

 
 

Üzlet:
8315 Gyenesdiás Kereskedők útja 4-6 Liget Pláza!

E-mail:
info[kukac]hajo-felszereles.hu

Tel:
70/329-4990

Mobilfax:
70/902 7676

Web: www.hajo-felszereles.hu

 

CamelPark SEO tools - Google PageRank